top of page

Om Gullvåg Camping

Besøk vår koselige resepsjon der vi selger kaffe og har nystekte rundstykker hver morgen fra kl. 08.00, samt en liten kiosk med litt av det du kanskje har glemt hjemme. 

 

Hver ettermiddag i skoleferien (20. juni til 20. august) er det mulig å bestille vår svært populære hjemmebakte italienske pizza. Den kan spises hos oss, eller taes med i hytta eller ned på caravanplassen. Vi har selvsagt GRATIS WIFI.

 

Gullvåg har 25 trivelige hytter med forskjellig standard. 18 av hyttene har eget bad, eget soverom og eget oppholdsrom. Alle hyttene er utstyrt med det mest nødvendige av kjøkkenutstyr for å lage seg litt mat. Det ligger også dyner og puter i hyttene. Sengetrekk kan du leie hos oss, eller ta med ditt eget. Pris kr. 120 for dynetrekk, putetrekk, laken og to håndklær.

 

Nede ved elva Igla som renner stille forbi campingplassen, har vi en egen caravan/bobil- og teltplass. Her har vi 30 strømuttak, samt egen plass for de som ikke ønsker strøm. 

Sanitæranlegget har egen dame- og herreavdeling med toaletter og dusj. Videre et eget kjøkken med kokeplater, varmluftsovn, mikrobølgeovn, vannkoker osv. Her finner du også bord og stoler for 4 pers. Vi har også eget dusjhus med to familiedusjer. Alt dette kan du som overnattingsgjest selvsagt benytte gratis. Vi har også vaskemaskiner og tørketromler som kan benyttes for kr. 50. Vaskemiddel selges I resepsjonen.

 

Er du interessert i en jogge- eller sykkeltur har vi flere turer å anbefale i nærheten. Henvend deg i resepsjonen så skal vi forklare så godt vi kan.

bilde-2_edited.jpg
IMG_0100_edited.jpg
bilde-5_edited.jpg
IMG_0036_edited.jpg
IMG_0006_edited.jpg

Gullvåg har også ei lita grillhytte som kan benyttes gratis av plassens gjester, i tillegg til en gassgrill til fri disposisjon. For ikke å glemme vår store lekeplass med mange forskjellige lekeapparater. Vi kan trygt kalles en trampolinecamping da vi har hele åtte trampoliner på området, sju på land og en i vann (såfremt vær og temperatur tillater det). Vi har sandkasse for de minste. Våre populære sparkesykler kan du låne gratis, eller hvis du foretrekker en roligere aktivitet har vi et eget bordtennisbord ute på lekeplassen. Utstyr for det kan lånes i resepsjonen mot et depositum på kr. 200.

 

Vi har også et oppvarmet, utendørs svømmebasseng som er åpent i høysesongen (20. juni til 20. august), i tillegg til bademuligheter i elva hele sesongen om du vil. Her er det også muligheter for småørretfiske, eller du kan nyte stillheten ved vannkanten. Hvis du vil utforske litt mer tilbyr vi også gratis utleie av kano, årer og redningsvest mot et depositum. Dette får du tilbake når utstyret leveres i orden. 

 

Gullvåg er et eldorado for blomsterelskere. Her finnes mange prydbusker og et hav av sommerblomster.

bottom of page