Hytte med 1 soverom (4 voksne)

Er du på utkikk etter et behagelig opphold for familien eller en gruppe venner? Vår hytte, designet for 4-5 personer, gir deg den ekstra komforten du søker. Med et eget soverom utstyrt med en romslig familiekøye, kan alle sove godt om natten. Hytten har også et eget bad med alle nødvendigheter, samt et koselig oppholdsrom med en dobbel sovesofa og kjøkkenfasiliteter. Kjøkkenkroken er fullt utstyrt, slik at du kan tilberede dine egne måltider. Og når kvelden kommer, kan du slappe av på verandaen og nyte kveldssolen.

Ikke glem å prøve vår berømte hjemmebakte italienske pizza, tilgjengelig hver dag fra kl. 16-22 i skoleferien. Perfekt å nyte i restauranten eller i hytta!

Fasiliteter inkluderer: Røykfritt miljø, elektrisitet, ferskvann, WC, kjøkkenutstyr, kokeplate, kjøleskap, hårføn og kaffekoker. Og ja, hunder er hjertelig velkomne!

  • Pris: 1190 NOK / natt

For manuelle bestillinger over disk (drop-in, telefon og e-post) tilkommer et servicegebyr på 20 kr per bestilling. For best mulig pris og umiddelbar tilgjengelighet anbefaler vi vår online booking.

Samarbeidspartner
Copyright ©2024 Gullvåg Camping i samarbeid med Campcation.