Hytte med 2 soverom

Ser du etter et romslig og komfortabelt sted for opptil seks personer? Vår hytte med to soverom er det perfekte valget for større familier eller vennegrupper. Med to separate soverom utstyrt med dyner og puter for seks, kan alle nyte en god natts søvn. Hytten byr på et moderne bad og et innbydende oppholdsrom med sofagruppe og kjøkkenfasiliteter. Kjøkkenkroken er fullt utstyrt, fra kaffetrakter til nespressomaskin, slik at du kan tilberede dine egne måltider. Og når dagen er over, kan du slappe av på verandaen og nyte kveldssolen.

Ikke gå glipp av vår berømte hjemmebakte italienske pizza, tilgjengelig hver dag fra kl. 16-22 i skoleferien. En ekte smaksopplevelse, enten du velger å spise i restauranten eller i hytta!

Fasiliteter inkluderer: Røykfritt miljø, elektrisitet, ferskvann, WC, vannkoker, kokeplate, kjøkkenutstyr, kjøleskap, hårføn og kaffekoker. Og for de med firbente venner, hunder er hjertelig velkomne!

  • Pris: 1390 NOK / natt

For manuelle bestillinger over disk (drop-in, telefon og e-post) tilkommer et servicegebyr på 20 kr per bestilling. For best mulig pris og umiddelbar tilgjengelighet anbefaler vi vår online booking.

Samarbeidspartner
Copyright ©2024 Gullvåg Camping i samarbeid med Campcation.