Hytte med 6 sengeplasser

For familier eller grupper som søker komfort og plass, er vår hytte med to soverom det ideelle valget. Denne hytten er designet for opptil seks personer og tilbyr to velutstyrte soverom, et moderne bad, og et koselig oppholdsrom med sofagruppe og kjøkkenfasiliteter. Kjøkkenkroken er fullt utstyrt, noe som gjør det enkelt å tilberede måltider. Etter en lang dag med aktiviteter kan du slappe av på verandaen og nyte den vakre kveldssolen.

Ikke glem å prøve vår berømte hjemmebakte italienske pizza, tilgjengelig hver dag fra kl. 16-22 i skoleferien. En kulinarisk nytelse, enten du spiser i restauranten eller tar med til hytta!

Fasiliteter inkluderer: Røykfritt miljø, elektrisitet, fullt utstyrt kjøkken, WC, vannkoker, kokeplate, ferskvann, kaffekoker, kjøleskap, hårføn og kjøkkenutstyr. Og for de dyreelskere blant oss, hunder er hjertelig velkomne!

  • Pris: 1390 NOK / natt

For manuelle bestillinger over disk (drop-in, telefon og e-post) tilkommer et servicegebyr på 20 kr per bestilling. For best mulig pris og umiddelbar tilgjengelighet anbefaler vi vår online booking.

Samarbeidspartner
Copyright ©2024 Gullvåg Camping i samarbeid med Campcation.