Hytte med felles bad (4 voksne)

Er du på utkikk etter en enkel og komfortabel overnatting med tilgang til fellesanlegget? Da er denne hytten perfekt for deg. Selv om den er kompakt, er den utstyrt med alt du trenger for et behagelig opphold. Kjøkkenkroken har alt fra en nespressomaskin til en kokeplate, slik at du kan tilberede enkle måltider. Med to køyesenger er det plass til fire personer, og dyner og puter sørger for en god natts søvn. Alt er praktisk plassert i ett rom, noe som gir en koselig atmosfære. Utenfor kan du nyte kveldssolen på verandaen med de medfølgende utemøblene. Og det beste av alt? Ingen polletter er nødvendige i fellesanlegget!

Ikke glem å prøve vår berømte hjemmebakte italienske pizza, tilgjengelig hver dag fra kl. 16-22 i skoleferien. En smakfull opplevelse, enten du spiser i restauranten eller tar med til hytta!

Fasiliteter inkluderer: Elektrisitet, røykfritt miljø, kokeplate, kjøkkenutstyr, kjøleskap, kaffekoker, vannkoker, ferskvann, og selvfølgelig, hunder er hjertelig velkomne! Hårføner er også i dusjhuset.

  • Pris: 850 NOK / natt

For manuelle bestillinger over disk (drop-in, telefon og e-post) tilkommer et servicegebyr på 20 kr per bestilling. For best mulig pris og umiddelbar tilgjengelighet anbefaler vi vår online booking.

Samarbeidspartner
Copyright ©2024 Gullvåg Camping i samarbeid med Campcation.